12/12/2018    3243

Yapı Merkezi Holding tarafından geleneksel olarak düzenlenen "Buluşçuluk ve Yaratıcılık Ödülleri", 12 Aralık Çarşamba günü Yapı Merkezi Merkez Kampüs'te, Yapı Merkezi Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Emre Aykar, Yapı Merkezi İnşaat A.Ş. Genel Müdürü Sn. Özge Arıoğlu, Ar-Ge Koordinatörü Sn. Prof.Dr. Ergin Arıoğlu ve Sn. Ülkü Arıoğlu'nun katılımıyla düzenlenen ödül töreninde sahiplerini buldu.

Ödül töreni öncesinde Subor A.Ş'den Gürcan Yüksel "Subor'da İnovasyon" adlı sunumunu yapmıştır.

Yarışmaya toplamda 19 proje katılırken; birincilik ödülünü "Vagonet Fren Mekanizması" projesiyle Yapıray ve AKH Projesi çalışanlarından Emin Emre Ustalı, İsmail Ertopçu, Virgiliu Cana ve Dutu Gheorge kazanmıştır. İkincilik ödülünü "Ard Germe Halatı Güvenli Kesme Aparatı" projesiyle Freysaş A.Ş'den Yurtsever Arslan kazanmıştır.

Mansiyon ödüllerine ise 3 proje layık görülmüştür. İlk mansiyon ödülünü "Supersonik Kızak Test Hattı İçin Rayton RF-25 Ray Bağlantı Sistemi" projesiyle Yapıray çalışanlarından Ahmet Çağlar, Bayezid Özden ve Beyazıt Ölçer kazanmıştır. İkinci mansiyon ödülünü "Makine Performans İzleme Arayüzü" projesiyle Yapı Merkezi İnşaat A.Ş merkez çalışanlarından Doğan Deniz ve Taşkın Taş kazanmıştır. Üçüncü mansiyon ödülünü "Güneş enerjisi ile şantiyelerde enerji sağlanması" projesiyle Yapı Merkezi İnşaat A.Ş merkez çalışanı Tuncay Demirbaş kazanmıştır.

2018 Buluşçuluk ve Yaratıcılık Ödülleri'ne projeleriyle katılan bütün çalışanlarımıza ve değerlendiren komite üyelerimize teşekkür eder, kazanan çalışma arkadaşlarımıza başarılarının devamını dileriz.